Agency8 Solutions

Website laten maken Almelo

Website laten maken Almelo? Er zijn veel manieren waarop je een website voor jouw bedrijf kunt maken, maar als je kiest voor een Agency8-websiteoplossing, krijg je een professioneel ontworpen website die precies aan jouw eisen voldoet met de ondersteuning die jij zoekt!

Website laten maken Almelo

Uniek, responsief en veilig

Uniek, responsief en veilig

Jouw website moet zich onderscheiden van de rest, daarom zorgen wij ervoor dat de website op maat van uw bedrijf is. Het ontwerp van de website wordt serieus genomen en wij zorgen ervoor dat deze past bij het bedrijfsmerk.

Al onze websites zijn responsive (mobielvriendelijk). Responsieve websites zorgen ervoor dat een site zich kan aanpassen aan verschillende schermformaten, zodat bezoekers de best mogelijke ervaring heeft.

Agency8 zorgt ervoor dat alles veilig is. Dit doen we door een SSL-certificaat toe te voegen en ervoor te zorgen dat alles up-to-date is. Back-ups worden elke 24 uur gemaakt en op een externe lokatie geplaatst zodat er altijd een kopie van je website is.


Full Service

Alles op 1 plek
Support

Agency8 regelt alles. Agency8 biedt klanten een Full Service Oplossing, dat betekent dat wij de technische kant van de website voor onze rekening nemen en de klant zich kan concentreren op wat belangrijk is voor zijn bedrijf.

  • Onbeperkt aantal pagina's

  • Zoekmachine vriendelijk

  • Domeinnaam en e-mail

  • Veilige en snel beheerde hosting met SSL

  • Eenvoudig inhoudsbeheer

  • Content Management op jouw maat

  • Gratis ondersteuning

  • Responsive Design

  • Beheer uw inhoud overal


Agency8 modules

Website mogelijkheden

Er zijn veel dingen die je op jouw website kunt hebben,
Kijk hieronder wat er allemaal mogelijk is met onze website oplossing.
Staat de oplossing die jij zoekt er niet tussen, neem dan contact met ons op!

Blog Systeem
Artikel- en nieuwssysteem
Productcatalogus systeem
Galerijsysteem
Boekingssysteem
FAQ systeem
Lidmaatschapssysteem
Beveiligde pagina's
Portfolio Systeem
Online Live Chat
Video's
Formulieren
Maps
Sliders
Social Links
Google Analytics
Persoonlijk profiel
RSS Feeds

Agency8

Vraag over onze Website Oplossing?

Natuurlijk heb je vragen over onze Website oplossing. Hier zijn een paar vragen die zijn gesteld, als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Ja, wij hosten jouw website en zorgen dat alles veilig is, ook voegen wij een SSL-certificaat toe. Back-ups worden elke 24 uur gemaakt en op een externe partij geplaatst zodat er altijd een kopie van je website is.

Ja, 100%! tegenwoordig is het belangrijk dat de kijkers van jouw website de content eenvoudig op elk apparaat kunnen bekijken. Wij zorgen ervoor dat de website zich aanpast aan elk type apparaat en correct wordt weergegeven.

Ja, Agency8 maakt gebruik van het Umbraco CMS. Wij programmeren de functionaliteit afgestemd op jouw wensen. Je kunt eenvoudig nieuwe pagina's maken, inhoud toevoegen waar en hoe je een bloksysteem wilt gebruiken, gewoon kiezen welk type inhoudsblok je wilt en de informatie invullen, opslaan en publiceren en het is direct online voor uw bezoekers om te zien!

Ja, natuurlijk kunt je een eigen domeinnaam gebruiken. Wanneer het tijd is om de website live te laten gaan, helpen wij om jouw domeinnaam aan de website te koppelen. Als je nog geen domeinnaam hebt, helpen wij er een te kiezen, deze registreren wij op jouw naam en zorgen voor de e-mail configuratie.

Agency8 Website Cases

Bekijk onze Website cases

Als je geïnteresseerd bent in de Agency8-websiteoplossing, is het altijd goed om de kwaliteit van ons werk te zien.
Hieronder een kleine selectie van werk dat we hebben gedaan en waar we trots op zijn!

My Wallart Webshop
Webshop  
Hosting, Design, Domeinnaam & Email, Responsive
NailOffice
Website  
Hosting, Design, Domeinnaam & Email, Print, Marketing, Responsive
Easy Office Online
Website  
Hosting, Design, Responsive

Wij helpen graag verder.

Bespreek uw plannen met ons.

Agency8 is gespecialiseerd in het ontwikkelen van complete online oplossingen. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak: 0570 51 33 22