Agency8 & Umbraco

Een Umbraco website laten maken?

Elke website is uniek en elke website die met Umbraco is gemaakt is op maat gemaakt voor de klant, en niet andersom!

Agency8 doet al het zware werk voor u en uw bedrijf door het plan te plannen en uit te voeren, zodat uw website is aangepast aan u, makkelijk te beheren is en toekomstbestendig is.

Het doel van Umbraco en Agency8 is om u een platform te bieden waar u de vrijheid heeft om dingen op uw manier te doen en een lach op uw gezicht te toveren.

Een Umbraco website laten maken?

Umbraco CMS!

A match

Umbraco CMS!

Agency8 Internet Solutions heeft een sterk verleden opgebouwd in het gebruiken en hosten van Umbraco, met meer dan 5 jaar ervaring in het veld. Ons team benut hun deskundigheid om op maat gemaakte oplossingen te bouwen binnen het Umbraco CMS die snelheid, gebruiksgemak en zoekmachineoptimalisatie (SEO) prioriteit geven. Hierdoor is uw website vanaf het begin klaar om optimaal te presteren, zonder de noodzaak voor externe SEO-diensten.

Bij Agency8 begrijpen we het belang van een website die aansluit bij de specifieke behoeften van uw bedrijf. Daarom is elke Umbraco website die we voor u bouwen op maat gemaakt voor uw specifieke vereisten, zodat deze aansluit bij uw visie en doelen.

Om optimale prestaties te garanderen, hosten we elke Umbraco website die we bouwen op onze eigen servers, die geoptimaliseerd zijn voor beveiliging en snelheid. Onze in-house hosting oplossing geeft u geruststelling, wetend dat uw website in goede handen is en optimaal presteert.


Agency8 & Umbraco

Vraag over onze Umbraco Website Oplossing?

Natuurlijk heb je vragen over onze Umbraco website oplossing. Hier zijn een paar vragen die zijn gesteld, als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Ya, Umbraco biedt de mogelijkheid om zoveel talen te creëren als u wilt. Het is mogelijk om elke taal afzonderlijk te bewerken en aan te passen aan uw specifieke behoeften en wensen.

Dankzij de flexibiliteit van Umbraco kunt u gemakkelijk verschillende talen toevoegen en beheren, wat betekent dat u uw website kunt laten groeien en uitbreiden naar nieuwe markten en doelgroepen.

Ja, 2-Factor Login (2FA) kan worden gebruikt voor zowel de front-end als de back-office van Umbraco. Dit wordt gedaan met behulp van een app (Authenticator) die elke minuut een unieke code genereert om aanmeldingen zo veilig mogelijk te maken!

Nee, Agency8 doet al het werk voor u. Wij passen het ontwerp, de formulieren en het contentbeheer aan op uw specifieke wensen, zodat u alleen nog maar hoeft te beheren wat belangrijk is voor u en uw bedrijf: inhoud!

Wij bieden uitgebreide hosting-, beveiligings- en back-upservices om een soepele werking en geruststelling te garanderen

Ja, het is mogelijk om een multisite-structuur in je installatie te creëren. Hierdoor kun je bijvoorbeeld voor verschillende locaties verschillende sites hebben met behulp van verschillende domeinnamen of extensies, zoals 'domeinnaam.com/locatie1' of 'domeinnaam.com/locatie2'.


Agency8 Website Cases

Bekijk onze Website cases

Als je geïnteresseerd bent in de Agency8-websiteoplossing, is het altijd goed om de kwaliteit van ons werk te zien.
Hieronder een kleine selectie van werk dat we hebben gedaan en waar we trots op zijn!

Tijmenbos Architecten
Website  
Hosting, Design, Responsive
Easy Office Online
Website  
Hosting, Design, Responsive
Trabotrappen
Website  
Hosting, Design, Responsive

Wij helpen graag verder.

Bespreek uw plannen met ons.

Agency8 is gespecialiseerd in het ontwikkelen van complete online oplossingen. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak: 0570 51 33 22