Ja, alle websites en webwinkels die met Agency8 zijn gemaakt, bevatten standaard een SSL (Secure Sockets Layer) certificaat.

Dit betekent dat uw website een veilige verbinding heeft en dat alle gevoelige informatie die over het internet wordt verzonden, wordt versleuteld, waardoor deze beschermd is tegen hackers of andere kwaadwillende actoren.

U zult ook een slotpictogram en "https" in de URL zien, wat aangeeft dat de verbinding veilig is en dat de website betrouwbaar is. Dit zal uw websitebezoekers een gevoel van veiligheid en vertrouwen geven tijdens het surfen op uw website.

Ja, uw website is veilig met Agency8.

Wij nemen websitebeveiliging zeer serieus en zorgen ervoor dat alle websites die met ons worden gemaakt standaard een SSL (Secure Sockets Layer) certificaat bevatten.

Daarnaast updaten wij ook regelmatig onze servers en systemen om ervoor te zorgen dat uw website op elk moment veilig en beveiligd blijft. Dus u kunt gerust zijn dat uw website in goede handen is met Agency8.

Ja, het CMS (Content Management Systeem) van de website van Agency8 is gemakkelijk te gebruiken.

Wij begrijpen dat niet iedereen technisch onderlegd is, dus we hebben ons CMS ontworpen om gebruiksvriendelijk en intuïtief te zijn.

Het is eenvoudig te navigeren en stelt u in staat om de inhoud van uw website gemakkelijk te beheren. U kunt eenvoudig tekst, afbeeldingen, video's en meer toevoegen, bewerken en verwijderen. Bovendien bieden we ook gedetailleerde instructies en tutorials aan om u te helpen het CMS te navigeren, zodat u het maximale uit uw website kunt halen.

Met het CMS van Agency8 zal het beheer van uw website een fluitje van een cent zijn.

Ja, u kunt uw eigen domeinnaam gebruiken met uw website of webwinkel die door Agency8 is gemaakt.

Wij geven instructies over hoe u uw domeinnaam kunt koppelen aan de site of u kunt ons vragen om dit voor u te doen! Binnen het pakket van Agency8 zijn 1 domeinnaam en 5 e-mailadressen inbegrepen, dus als u geen domeinnaam heeft, kunnen wij dat voor u regelen.

Wanneer Agency8 de domeinnaam voor u registreert, registreren we deze onder uw bedrijfsnaam, zodat u de eigenaar bent!

Ja, de websites en webshops die door Agency8 zijn gemaakt, zijn volledig responsief, wat betekent dat ze zijn geoptimaliseerd voor zowel desktop- als mobiele apparaten.

Ze passen automatisch aan aan de schermgrootte van het gebruikte apparaat, waardoor een optimale weergaveervaring wordt geboden aan uw websitebezoekers, ongeacht of ze een desktop, laptop, tablet of smartphone gebruiken.

Dit betekent dat uw website er geweldig uitziet en gemakkelijk te navigeren is op elk apparaat, waardoor de kans groter is dat bezoekers op uw website blijven en een aankoop doen.

Bovendien is responsief ontwerp belangrijk voor SEO, aangezien zoekmachines mobielvriendelijke websites favoriseren.

Nee, er is geen limiet voor het aantal pagina's voor een website die door Agency8 is gemaakt.

Wij begrijpen dat elk bedrijf verschillende behoeften heeft, sommigen vereisen meer pagina's dan anderen. Daarom stellen we geen beperkingen op het aantal pagina's van uw website. U kunt zoveel pagina's maken als u nodig heeft voor uw website, naarmate uw bedrijf groeit en evolueert.

Daarnaast is ons CMS ontworpen om veel pagina's aan te kunnen, zodat u gerust kunt zijn dat uw website kan groeien met uw bedrijf.

Dit regel is gebaseerd op een 'fair play' basis.

Nee, er is geen limiet voor het aantal producten voor een webshop van Agency8. U kunt zoveel producten, varianten en categorieën toevoegen als u nodig heeft aan uw webshop.

Het is erg belangrijk om uw categorieën en producten goed te organiseren zodat klanten gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.

Dit regel is gebaseerd op een 'fair play' basis.

Ja, u kunt uw voorraad beheren in de webshop van Agency8.

Het webshop systeem heeft een ingebouwd voorraadbeheersysteem waarmee u uw voorraadniveaus kunt bijhouden en deze real-time kunt updaten.

Er is ook de optie om e-mailmeldingen in te stellen wanneer uw voorraad laag is en het systeem zet het product automatisch op 'uit voorraad' wanneer het voorraadniveau 0 bereikt.

Daarnaast kunt u ook voorraadniveaus van productvarianten configureren, waardoor u voorraad kunt houden van verschillende maten, kleuren en andere opties van een enkel product.

Ja, digitale producten zoals e-boeken kunnen worden verkocht via de webshop van Agency8.

Het webshop systeem maakt het gemakkelijk om digitale producten zoals e-boeken, software, muziek en video's te verkopen. U kunt de digitale bestanden uploaden naar de webshop en deze instellen voor verkoop in het admin gedeelte.

Klanten kunnen dan direct vanuit uw webshop de bestanden kopen en downloaden of door te klikken op een link in de factuur e-mail die direct na betaling wordt verzonden.

Wij bieden een verscheidenheid aan betaalmogelijkheden via onze samenwerking met Mollie, een betalingsdienstverlener. Binnen ons webshops systeem bieden wij:

  • iDEAL
  • Bancontact
  • creditcard/debitcard (Visa, Mastercard, en American Express)
  • SOFORT
  • Giropay

en veel andere lokale betaalmogelijkheden. Daarnaast ondersteunen wij ook betalingen via PayPal en Apple Pay. Als u vragen of zorgen heeft over de beschikbare betaalmogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.