De kern van ons bedrijf

Naast het ontwikkelen verzorgen wij tevens de hosting voor jouw project. Zo ben je gegarandeerd van een goede service binnen handbereik doordat alles bij 1 bedrijf is ondergebracht.
De hostingruimte wordt bekeken aan de hand van de omvang van het project, dit kan een shared hosting zijn of een dedicated hosting.
Onze shared hosting is zeer gedegen en ruim opgezet op een krachtige server. Wij plaatsen uitsluitend 5 tot 10 websites op 1 server waarbij rekening gehouden wordt met groeiruimte van elke website.
Mocht een site op een shared hosting na verloop van tijd meer ruimte nodig hebben dan kunnen wij deze verplaatsen naar een grotere server.


Dedicated hosting servers worden vaak ingezet bij een enkel project die zeer veel groeiruimte nodig heeft.

De veiligheid van onze servers staan voorop. Wij houden onze servers veilig door een interne screening en regelmatig op te schonen en te updaten. Hier merkt u als klant weinig van.

Backups worden dagelijks gemaakt en bewaard op een externe server. Dit waarborgt altijd het bestaan van jouw website. Backups zijn tevens periodiek aan te vragen voor eigen opslag

De kern van ons bedrijf

Wij helpen graag verder.

Bespreek uw plannen met ons.

Agency8 is gespecialiseerd in het ontwikkelen van complete online oplossingen. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak: 0570 51 33 22