Agency8 / strategie

Hoe pak ik het aan?

Je wilt een webshop of website laten ontwikkelen, maar hoe pak je dit aan?

Van offline naar online of van een bestaande website naar een nieuwe heeft een duidelijke en goede aanpak nodig.

Onze strategie is dat we eerst middels een gesprek in kaart brengen wat jouw onderneming doet en wat jouw wensen voor de online aanwezigheid zijn.

Wanneer eenmaal deze punten geïnventariseerd zijn, maken wij een plan op. Zaken zoals bijvoorbeeld teksten, een logo opmaak en welke foto’s gemaakt moeten worden bespreken wij samen om zo tot een goede planning van de werkzaamheden te komen.

Hoe pak ik het aan?

Online! Wat nu?

Online! Wat nu?

Wanneer je uiteindelijk online bent, ben je er nog niet. Huidig is een goed uitgedachte marketingstrategie nodig om je website of webshop bekent te maken bij jouw doelgroep.

Het is dus zaak te onderzoeken welke platformen je hiervoor gaat gebruiken, bijvoorbeeld social media, ga je organisch bekendbaarheid creëren of wil je een betaalde advertentie in gaan zetten met bijvoorbeeld Google adwords.

Dit zijn allemaal aandachtspunten waar wij met jouw naar kijken en in kunnen adviseren om zo alles er uit te kunnen halen wat er in zit.


Agency8

Onze Werkwijze

Communicatie

Wensen en gegevens verzamelen.

Planning

Verloop van het project vaststellen.

Ontwikkeling

Programmeren, design en configuratie.

Lancering

De site is klaar en staat op domeinnaam.

Wij helpen graag verder.

Bespreek uw plannen met ons.

Agency8 is gespecialiseerd in het ontwikkelen van complete online oplossingen. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak: 0570 51 33 22