Onze werkwijze

Wij houden het graag eenvoudig

Hoe kunnen wij u begeleiden bij uw online aanwezigheid?

Als u online wilt groeien moet u het digitale domein op de meest gunstige manier voor uw bedrijf inzetten. Door het professioneel aanbieden van uw producten en diensten heeft u een betere propositie. Wij zetten ons graag in voor een duurzame relatie. Benieuwd wat wij samen kunnen bereiken? Vraag nu een vrijblijvend consult aan.

Stappenplan

Omdat wij maatwerk bieden zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor elk project is een gepast budget en stappenplan. Hieronder leest u welk stappenplan wij o.a. kunnen inzetten.

Wat is uw online doel?

Wat is uw online doel?

Wij gaan met u bespreken wat u wilt bereiken met uw website. Zo weten we welke kant wij op moeten denken om een plan te realiseren voor de verkoop van uw producten of diensten.

Door het samen uitwerken van een strategie worden uw plannen duidelijker in kaart gebracht en weet u steeds beter hoe uw doelen te bereiken.

Zoekwoorden vaststellen

Zoekwoorden vaststellen

SEO (Search Engine Optimalisation)

Wanneer wij een duidelijk concept ontwikkeld hebben gaan wij bekijken welke zoekwoorden er ingezet kunnen worden voor de onderwerpen van uw website.

Aan de hand van de uitkomst maken wij een voorstel voor uw websitestructuur zodat de site goed zal indexeren in zoekmachines.

Design

Design

Uw webwinkel wordt ontworpen aan de hand van uw designwensen en gebruiksvriendelijkheid wanneer uw zelf de site wenst te beheren. Tevens wordt tijdens de inrichting van de website rekening gehouden met navigatie, Usp's (Unique Selling Points) van uw bedrijf en Call to action buttons, zoals een telefoonknop voor smartphone, zodat bezoekers snel contact kunnen opnemen.

Technische realisatie van fuctionaliteiten

Technische realisatie van fuctionaliteiten

Wanneer de site voorzien is van design en inrichting ontwikkelen en implementeren wij de functionaliteiten voor uw website. Bijvoorbeeld een online catalogus voor het tonen van huizen voor een makelaarskantoor.

Live demo bekijken en controleren

Live demo bekijken en controleren

Wij ontwikkelen onze sites altijd op een liveserver. Hierdoor werken wij efficient en kunt u op elk moment meekijken met uw projectontwikkeling, om het proces voor het controleren en corrigeren te vereenvoudigen. Wanneer alle punten op de i gezet zijn zullen wij uw website opleveren en koppelen aan een domeinnaam.

Opzetten social media

Opzetten social media

Wanneer uw site klaar is moet deze de wijde wereld ingestuurd worden. Social media is onmisbaar wanneer u zich online wilt positioneren. Wij ontwerpen uw vormgeving voor diverse social media pagina's zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en maken uw profiel en omslagfoto uniform met uw website. Zo wordt uw uitstraling online nog beter opgemerkt.

Pagina snelheid

Pagina snelheid

Google rankt websites ook op basis van de laadtijd van uw website. Agency8 is expert op pagina snelheid. Bekijk en meet onze eigen website maar eens hier: Google page Insight tool.

Is uw site klaar voor de nieuwe ranking van Google? Voldoet uw huidige website leverancier hier aan en is hun website wel snel genoeg?

Check het hier zelf!

Uw plannen bespreken op ons kantoor?

De koffie staat klaar.

Bel voor een vrijblijvende afspraak:

0570 51 33 22