Agency8 Ecommerce / webshop

Webshop laten maken Utrecht?

Webshop laten maken Utrecht? Agency8 eCommerce biedt een online shop waarmee u producten kunt tonen en verkopen. Uw producten zijn configureerbaar naar wens en u kunt promoties en couponcodes instellen voor terugkerende klanten of klantengroepen. Wij sluiten onze werkzaamheden aan naar gelang uw budget. Dus bent u een grote of kleine onderneming? U kunt altijd bij ons terecht voor een gepaste oplossing. De shop is bijzonder eenvoudig in gebruik, zeer stabiel en professioneel. Lees op deze website alles over onze webshops (eCommerce).

Webshop laten maken Utrecht?

Ondersteuning, opleiding en advies

Agency8 eCommerce

Ondersteuning, opleiding en advies

Agency8 eCommerce biedt u persoonlijke ondersteuning. Opleiding, advies en hulp bij opstart van uw shop is inbegrepen. Dit spreken we samen af hoe dit het beste past. Voor het snelle opzetten van een webshop bieden wij een persoonlijke 1 op 1 dagdeel cursus gratis op onze locatie in Deventer!


Full Service

Alles op 1 plek
Support

Agency8 regelt alles. Agency8 biedt klanten een Full Service Oplossing, dat betekent dat wij de technische kant van de website voor onze rekening nemen en de klant zich kan concentreren op wat belangrijk is voor zijn bedrijf.

  • Onbeperkt aantal pagina's

  • Zoekmachine vriendelijk

  • Domeinnaam en e-mail

  • Veilige en snel beheerde hosting met SSL

  • Eenvoudig inhoudsbeheer

  • Content Management op jouw maat

  • Gratis ondersteuning

  • Responsive Design

  • Beheer uw inhoud overal


Agency8 modules

Webshop mogelijkheden

Er zijn veel dingen die je op jouw webshop kunt hebben,
Kijk hieronder wat er allemaal mogelijk is met onze website oplossing.
Staat de oplossing die jij zoekt er niet tussen, neem dan contact met ons op!

Blog Systeem
Artikel- en nieuwssysteem
Productcatalogus systeem
Galerijsysteem
Boekingssysteem
FAQ systeem
Lidmaatschapssysteem
Beveiligde pagina's
Portfolio Systeem
Online Live Chat
Video's
Formulieren
Maps
Sliders
Social Links
Google Analytics
Persoonlijk profiel
RSS Feeds

Agency8

Vraag over onze Webshop Oplossing?

Natuurlijk heb je vragen over onze oplossingen. Hier zijn een paar vragen die zijn gesteld, als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Ja, wij hosten jouw webshop en zorgen dat alles veilig is, ook voegen wij een SSL-certificaat toe. Back-ups worden elke 24 uur gemaakt en op een externe partij geplaatst zodat er altijd een kopie van je webshop is.

Ja, 100%! tegenwoordig is het belangrijk dat de kijkers van jouw webshop de content eenvoudig op elk apparaat kunnen bekijken. Wij zorgen ervoor dat de webshop zich aanpast aan elk type apparaat en correct wordt weergegeven.

Ja, Agency8 maakt gebruik van het NOP commerce systeem. Wij programmeren de functionaliteit afgestemd op jouw wensen. Je kunt eenvoudig nieuwe pagina's maken, producten en categorien toevoegen en verzendregels en meer toepassen. Simpel opslaan en publiceren en het is direct online voor uw bezoekers om te zien!

Ja, natuurlijk kunt je een eigen domeinnaam gebruiken. Wanneer het tijd is om de webshop live te laten gaan, helpen wij om jouw domeinnaam aan de webshop te koppelen. Als je nog geen domeinnaam hebt, helpen wij er een te kiezen, deze registreren wij op jouw naam en zorgen voor de e-mail configuratie.

Agency8 Website Cases

Bekijk onze Webshop cases

Als je geïnteresseerd bent in de Agency8-websiteoplossing, is het altijd goed om de kwaliteit van ons werk te zien.
Hieronder een kleine selectie van werk dat we hebben gedaan en waar we trots op zijn!

My Wallart Webshop
Webshop  
Hosting, Design, Domeinnaam & Email, Responsive
NailOffice
Website  
Hosting, Design, Domeinnaam & Email, Print, Marketing, Responsive
Easy Office Online
Website  
Hosting, Design, Responsive

Wij Helpen Graag Verder.

Bespreek uw plannen met ons.

Agency8 is gespecialiseerd in het ontwikkelen van complete online oplossingen. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak: 0570 51 33 22