Wat is hosting?

Hosting is een essentiële dienst voor elke organisatie of individu die een online aanwezigheid wil creëren. Het betreft het opslaan van de bestanden die een website vormen op een server, die een gespecialiseerde computer is die verbonden is met het internet. De server is verantwoordelijk voor het verstrekken van de websitebestanden aan gebruikers wanneer zij de website willen bekijken via hun webbrowsers.

Agency8, als hostingprovider, biedt vaak verschillende hostingplannen aan die variëren in termen van opslagruimte, bandbreedte en andere functies. Agency8 biedt ook extra diensten zoals e-mailhosting en domeinregistratie. E-mailhosting stelt klanten in staat om e-mailaccounts aan te maken die gebruik maken van hun eigen domeinnaam, terwijl domeinregistratie klanten in staat stelt om een domeinnaam te registreren voor hun website. Websitebouwtools stellen klanten in staat om hun website te creëren en te bewerken zonder dat ze hoeven te weten hoe ze moeten coderen.

Over het algemeen is websitehosting een belangrijke dienst die individuen en organisaties in staat stelt om een professioneel uitziende website te creëren en te beheren die toegankelijk is voor iedereen met een internetverbinding.