Goedkope website laten maken voor uw bedrijf: de hoge prijs van een goedkope online oplossing

  • Geoff Barlow
  • 2 Jan 2023
Goedkope website laten maken voor uw bedrijf: de hoge prijs van een goedkope online oplossing

In de huidige digitale tijd is een website een onmisbaar hulpmiddel voor elk bedrijf. Het maakt het mogelijk om een breder publiek te bereiken en je klantenbestand uit te breiden. Een website kan helpen om potentiële klanten te bereiken die je anders misschien niet zou hebben gevonden en helpt je om verbinding te maken met klanten van over de hele wereld. Bovendien kan het gebruik van een website je helpen om je merkbekendheid te vergroten en je bedrijf te etablisseren als autoriteit in je branche.

Echter, een slecht ontworpen of onprofessionele website kan negatieve gevolgen hebben voor de reputatie en financiële successen van een bedrijf. Een slecht ontworpen website kan potentiële klanten afschrikken en een traag ladende of moeilijk te navigeren website kan gebruikers frustreren en het moeilijk maken om de benodigde informatie te vinden. Een website die niet is geoptimaliseerd voor zoekmachines, kan ook moeilijk te vinden zijn voor potentiële klanten.

In dit artikel gaan we in op de belangrijkheid van een professionele website voor je bedrijf en de rol die het speelt bij het opbouwen van een goede reputatie, het bereiken van een breder publiek en uiteindelijk het drijven van de groei van je bedrijf. Of je nu net begint met je bedrijf of een bestaand bedrijf bent dat je online aanwezigheid wilt verbeteren, dit artikel biedt waardevolle inzichten en tips voor het creëren van een succesvolle website.

De rol van een website in het succes van uw bedrijf.

De rol van een website in het succes van een start-up is veelzijdig, en een professionele website kan een krachtig hulpmiddel zijn om een start-up te helpen credibiliteit en vertrouwen te verwerven bij potentiële klanten, nieuwe klanten aan te trekken en verkoop te genereren.

Credibiliteit en vertrouwen opbouwen met klanten.

Een professionele website kan helpen om uw bedrijf te vestigen en vertrouwen te winnen bij potentiële klanten. Een goed ontworpen website die gemakkelijk te navigeren is en relevante informatie biedt over het bedrijf en zijn producten en diensten kan helpen om uw bedrijf te etablisseren als een legitiem en betrouwbaar bedrijf. Dit is vooral belangrijk voor startende bedrijven, omdat zij mogelijk geen gevestigde reputatie of een staat van dienst hebben.

Nieuwe klanten aantrekken, uw diensten promoten en verkoop genereren.

Een professionele website kan uw bedrijf ook helpen bij het aantrekken van nieuwe klanten. Een website kan uw bedrijfsdiensten en producten op de best mogelijke manier presenteren die bij uw bedrijfsstijl past. Het biedt een gemakkelijke en handige manier voor klanten om meer te weten te komen over uw bedrijf en hen te overtuigen om uw diensten te gebruiken of aankopen te doen. Een professionele website kan uw bedrijf ook helpen om een breder publiek te bereiken en uw klantenbestand uit te breiden door het gemakkelijk te maken voor potentiële klanten om het bedrijf online te vinden.

Zorg ervoor dat uw bedrijf over een professionele website beschikt, kan u ook helpen om verkoop te genereren. Uw website kan een gemakkelijke en handige manier bieden voor klanten om informatie over uw diensten te vinden en/of aankopen te doen, en het kan ook helpen om de conversiepercentages te verhogen door relevante informatie te bieden en het gemakkelijk te maken voor klanten om te vinden wat ze zoeken.

De mogelijke financiële gevolgen van een slechte website

De mogelijke impact van een slechte website kan significant zijn voor uw bedrijf. Een slecht ontworpen of onprofessionele website kan potentiële klanten afschrikken en het kan ook moeilijk maken voor bestaande klanten om aankopen te doen of de informatie te vinden die ze nodig hebben. Dit kan leiden tot verlies van verkoop en inkomsten voor uw bedrijf.

Slecht websiteontwerp

Een slecht ontworpen website kan het moeilijk maken voor uw klanten om te navigeren en kan ook moeilijk maken om de informatie te vinden die ze nodig hebben. Dit kan leiden tot een hoge bounce rate (wanneer bezoekers snel de website verlaten) en een lage conversie rate (wanneer bezoekers de gewenste actie, zoals een aankoop, niet uitvoeren). Dit kan uiteindelijk leiden tot verlies van verkoop en inkomsten voor uw bedrijf.

Een traag ladende website

Een traag ladende website kan ook een probleem zijn, omdat het gebruikers kan frustreren en het moeilijk maakt om de informatie te vinden die ze nodig hebben. Dit kan leiden tot een hoge bounce rate en een lage conversie rate. Een traag ladende website kan ook moeilijk maken voor klanten om aankopen te doen, omdat ze misschien niet willen wachten tot de website is geladen. Dit kan uiteindelijk leiden tot verlies van verkoop en inkomsten voor een bedrijf.

Een moeilijk te navigeren website

Een website die moeilijk te navigeren is kan ook een probleem zijn, omdat het moeilijk kan maken voor klanten om de informatie te vinden die ze nodig hebben. Dit kan leiden tot een hoge bounce rate en een lage conversie rate. Een website die moeilijk te navigeren is kan ook moeilijk maken voor klanten om aankopen te doen, omdat ze misschien niet in staat zijn om het product of de dienst te vinden waarnaar ze zoeken.

Slechte Reputatie

Naast verlies van verkoop en inkomsten kan een slecht ontworpen en geïmplementeerde website ook de reputatie van uw bedrijf beschadigen, omdat het moeilijk kan maken voor klanten om u te vertrouwen. Dit kan leiden tot verlies van terugkerende klanten en het kan moeilijk maken voor de start-up om nieuwe klanten aan te trekken. De financiële gevolgen van een slechte website kunnen significant zijn voor u, en het is belangrijk voor bedrijven om te investeren in een professionele website om hun groei in de toekomst te ondersteunen.

Kiezen voor de goedkope optie om uw website te bouwen

Kiezen voor een goedkoop bedrijf of persoon om uw website te bouwen kan op een beperkt budget een goed idee lijken, maar kan uiteindelijk in de loop van de tijd meer kosten voor het bedrijf. Een slecht ontworpen of onprofessionele website kan potentiële klanten afschrikken en het kan ook moeilijk maken voor bestaande klanten om aankopen te doen of de informatie te vinden die ze nodig hebben.

Het creatieproces

Meestal, kiezen voor de goedkopere optie om uw website te bouwen, of het nu gaat om zelf een website te maken met een websitebuilder of om te kiezen voor een goedkoop internetbedrijf, zij zullen een CMS (meestal WordPress) installeren, een gratis sjabloonontwerp krijgen en deze installeren op een gedeelde hosting met honderden andere websites. U moet dan pagina's maken, uw inhoud invoeren en uw SEO zelf doen. Met andere woorden, na 5 minuten dat zij bezig zijn met het opzetten van uw site, is de rest voor u om te verzorgen.

Na de lancering ondersteuning

De goedkopere optie is alleen geïnteresseerd in hun geld te verdienen bij de opstart, en de rest is voor u om te verzorgen. Er is geen ondersteuning!

Uw website back-uppen

Omdat u zelf verantwoordelijk bent voor uw goedkope hosting op gedeelde middelen, moet u afhankelijk zijn van het backup systeem van de hoster. Dit betekent dat uw backup op dezelfde server staat als uw website. Dit is nooit een goede situatie. Zelfs als u de backup heeft om te herstellen, moet u weten hoe u het moet herstellen.

Waarom kiezen voor Agency8?

Agency8 is trots om te zeggen dat we niet alleen in staat zijn om een professionele en functionele website te creëren voor onze klanten, maar ook om onze klant te ondersteunen bij hun groei. We beheren alle servers waar onze klanten op zitten en zorgen ervoor dat alles zoals het hoort werkt.

Het creatieproces

Agency8 helpt u om uw website vanaf het begin te structureren. Dit is niet alleen om ervoor te zorgen dat de bezoekers de informatie, diensten of producten kunnen vinden waar ze naar zoeken, maar ook voor zoekmachines. Het is belangrijk dat uw website vanaf het begin wordt gestructureerd in de backend en de zichtbare front-end.

Na de lancering ondersteuning

Meestal bieden de goedkope bedrijven die een website aanbieden voor 'gratis' of voor een zeer lage prijs, geen enkele ondersteuning, ze bouwen het voor u en u moet de rest doen. Bij Agency8 zorgen we ervoor dat uw website altijd veilig en up-to-date is, en bieden we ondersteuning als u die nodig heeft.

Uw website back-uppen

Agency8 verzorgt de backups voor u, zodat als er iets fout gaat, u altijd op Agency8 kunt terugvallen. We maken een backup van uw website op andere servernetwerken dan het netwerk waarop uw website draait. We maken ook elke 24 uur een backup van uw website die in ons beheer is. Agency8 neemt de beveiliging en backups van uw website serieus.

Conclusie

Tot slot is een professionele website een essentieel hulpmiddel voor het succes van elk bedrijf. Een goed ontworpen website kan helpen bij het opbouwen van geloofwaardigheid en vertrouwen bij potentiële klanten, nieuwe klanten aantrekken en verkoop genereren. Aan de andere kant kan een slecht ontworpen of onprofessionele website negatieve gevolgen hebben voor de reputatie en financiële success van een bedrijf.

Bovenstaand hebben we de belangrijkheid van een professionele website voor uw bedrijf besproken, en de rol die het speelt bij het opbouwen van geloofwaardigheid, het bereiken van een breder publiek en uiteindelijk het stimuleren van groei van de zake. We hebben ook de mogelijke financiële gevolgen van een slechte website besproken, en de belangrijkheid van investeren in een professionele website om de groei van het bedrijf te ondersteunen.

We hopen dat dit artikel waardevolle inzichten en tips heeft gegeven voor het creëren van een succesvolle website voor uw bedrijf. Of u nu een bedrijf bent dat net is begonnen of een gevestigd bedrijf dat uw online aanwezigheid opnieuw wilt opzetten, een professionele website is een cruciale aspect van het succes van elk bedrijf. Onthoud dat een website een investering is die op de lange termijn significante beloningen kan opleveren voor uw bedrijf, en het is de moeite waard om de moeite te nemen om het zo goed mogelijk te maken.

Agency8 Internet & Marketing Bureau

Alles zorgeloos op 1 plek!

Agency8 ontwikkelt en host jouw website. Wij registreren indien nodig jouw domeinnaam. Fijn alles op 1 plek met een persoonlijke support. Wanneer je een vraag hebt, weten wij precies waar het over gaat. Dus 1 telefoontje, e-mail of contact via onze online chat is voldoende, wij regelen de rest.

Websites

Websites

Gebruiksvriendelijke én responsive websites met aansprekend ontwerp. Een compleet pakket met support voor elke onderneming.

Webshops

Webshops

Betaalbare E-commerce. Online verkoop van producten is een snelgroeiende branche. Een online winkel heeft altijd meerwaarde voor bedrijven.

Maatwerk

Maatwerk

Wij onderscheiden ons door kwalitatief maatwerk te leveren. Wij zorgen ervoor dat het maatwerkproject naadloos aansluit bij jouw bedrijf.

Strategie

Strategie

Wij onderscheiden ons door kwalitatief maatwerk te leveren. Wij zorgen ervoor dat het maatwerkproject naadloos aansluit bij jouw bedrijf.

Wij helpen graag verder.

Bespreek uw plannen met ons.

Agency8 is gespecialiseerd in het ontwikkelen van complete online oplossingen. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak: 0570 51 33 22